ADRIAN CRISTEA...........

                                                        
    
 Adrian Cristea (n. 30 noiembrie 1983, Iași) este un jucător român de fotbal care evoluează la clubul Dinamo București. Face parte din echipa națională de fotbal a României.

     Adrian Cristea a început fotbalul la Iași fiind promovat în prima echipă a Politehnicii în sezonul 2002-2003. A evoluat aici până în 2004 când a fost transferat de Dinamo București. Un factor important a fost golul înscris în Ghencea împotriva Stelei, gol care a adus cele 3 puncte pentru Politehnica Iași. Acest lucru a dat satisfacție dinamoviștilor care l-au cumpărat imediat.

    Mijlocașul lui Dinamo București are mai multe porecle: "Hagi", "Ronaldinho" sau "Prințul". A devenit iubit la Dinamo București datorită artificilor sale tehnice de pe teren și pentru golurile spectaculoase marcate din exteriorul careului. A demonstrat în repetate rânduri că este un bun executant de lovituri libere reușind goluri importante.

     Când Adrian Cristea a fost întrebat cum reușește să evite prima pagină a  ziarelor de scandal el a declarat că: "Nu am hobby-uri neobișnuite. Prefer să mă uit la un film, să joc un meci de tenis, decât să mă afișez la evenimente mondene. Sunt un tip mai liniștit în general." Acum este arhicunoscuta relatia pe care o are cu asistenta de la "Un show pacatos", Bianca Dragusanu.
     Postul lui este de mijlocaș dreapta însă urcă deseori în atac, poate juca și pe flancul stâng, și mijlocaș ofensiv, coordonator unde a demonstrat că se descurcă destul de bine reușind mai multe assist-uri în ultimele sezoane petrecute la Dinamo București.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu