STEAUA II - DINAMO II IN DIRECT DUMINICA PE SPORT.RO ORA 13:00

  Derby mai mic intre cele mai titrate echipe din fotbalul romanesc, Steaua si Dinamo. De data aceasta meciul dintre eternele rivale se joaca in liga a II-a dar tot derby ramane.
Acum un an pe timpul acesta nu mai jucam fotbal din diferite motive persoanale, defapt jucam insa o faceam la echipa lui Ilie Zeciu si pe aceasta cale ii multumesc ca "m-a bagat in vana" cum se spune la fotbal. Nici prin cap nu-mi trecea ca  voi mai juca iar si in liga a II-a si mai ales sa joc intr-un derby mai mic ca cel de maine dupa-amiaza. Chiar daca este echipa a doua se simte si aici presiunea unui astfel de meci contra eternei rivale din Ghencea. Nici macar in turul de campionat cand eram la Dunarea nu-mi trecea prin cap ca o sa joc un astfel de meci, nu este un meci oarecare si nu multi pot spune ca au jucat un astfel de meci chiar daca nu este la nivelul ligii I, dar tot un meci incrancenat si cu orgolii este.Nici nu poate fi descris in cuvinte acest meci si cam ce simti intr-un derby. La Calarasi am jucat cateva meciuri tari care seamana putin cu cel de maine, cum ar fi Dunarea - Modelu, sau Dunarea - Slobozia, insa fara sa supar pe nimeni cred ca nu sunt la fel de tensionate ca un Steaua - Dinamo, asa ca sper ca la finalul partidei sa iesim de pe teren invingatori.
 PS: ESTE UN MECI IMPORTAN SI SPER CA TOTUL SA FIE BINE!!!!! FORTZA DINAMO!!!!!!

2 comentarii:

Cristi Ivanciu spunea...

Cel mai mult din tot articolul asta imi place cum l-ai terminat.. :))

MA......... spunea...

iti doresc din toata inima sa joci maine pt.ca meriti sa fi in teren la eternul derby STEAUA-DINAMO. esti in forma? crezi ca ve-ti pleca macar cu un rezultat de egalitate?sau in cel mai fericit caz sa-i bateti? bafta multa.

Trimiteți un comentariu