VINERI CHIRNOGI - DUNAREA 2-0 SAMBATA DINAMO II - BOTOSANI 1-1

  Vineri de la ora 18:00 Dunarea a jucat in deplasare la Chirnogi contra echipei din localitate. Fara capitanul Condei menajat pentru meciul cu Viitorul Constanta ( daca lua galben nu juca marti) Dunarea a pierdut in fata unei echipe care se agata cu disperare de orice punct pentru a ramane in liga a III-a.
Dunarea: Dezmirdean- Draganescu(eliminat in prima repriza), Tarta, Bidirean, Lazarescu, - Petre V., Ciobai, Alexandru, Serban, - Gheo, Balan.
 In minutul 45 Draganescu a fost eliminat in urma unui fault de ultim aparator si Chirnogi a deschis scorul in urma acestui fault din 11m, iar golul 2 venind dupa o dominare clara a echipei Dunarea care a ratat 4 ocazii in situatie de unul la unul cu portarul.
 Marti de la ora 18:00 la Calarasi, Dunarea primeste vizita liderul Viitorul Constanta.


Sambata de la ora 11:00 Dinamo II a primit vizita echipei Botosani. Un meci care daca Dinamo II il castiga mai spera la ramanerea in liga a II-a. La capatul celor 90 de minute scorul a fost egal 1-1 si astfel fiecare echipa si-a indeplinit cate un obiectiv: Dinamo II indeplinirea baremului (25 de puncte) iar Botosani asigurarea ramanerii in liga a II-a.
Dinamo II: Oprea- Rentea, Dragalina, Zirvin( Albert), Petrescu, - Predescu (C), Sandu, Nemtescu, Marmaneanu, - Dumitrescu, Stefan(Valcu).
Golul celor de la Dinamo II a fost marcat de juniorul Marmaneanu, la pauza scorul fiinde egal 1-1, acesta ramanand pana la final tinand cont ca din minutul 35 Botosani a jucat in 10 oameni.
  Sambata, Dinamo joaca in deplasare la Sageata Stejaru, desi miercuri este etapa intermediara Dinamo trebuia sa joace in compania celor de la Cetatea Suceava echipa retrasa si astfel meciul este castigat de Dinamo cu 3-0.

4 comentarii:

Venus Independenta spunea...

La Stejarul dai gol, suflarea Venusului e alatiru de tine !

Mircea Stefan spunea...

mersi baieti dar ideea esta sa si joc oricum multumesc si bafta si voua si abia astept sa vad un nou interviu si multumesc pentru includere in sondajul celor mai bun jucatori de la voi in ultimi ani

Venus Independenta spunea...

Saptamana viitoare, dupa meciul de cupa, speram sa realizam un interviu cu tine. In mica ta perioada cat ai jucat la Venus, ai dat multe satisfactii clubului!

Cristi Ivanciu spunea...

Mai ales cand ai facut tu dush dupa primu meci :)))

Trimiteți un comentariu