IMI CER SCUZE CA SPUN ADEVARUL


Daca pana acum ce am scris eu pe acest blog a deranjat imi cer scuze dar nu am facut nimic decat sa scriu adevarul care uneori doare. Adevarul este ca in vremurile astea de criza nu spune nimeni adevarul nici pe blog si nici in fata ca nu da bine pe viitor dar eu l-am spus si in fata si pe blog si nu imi pare rau de nimic si nimic nu ma poate opri sa am parerile mele despre oameni, legende sau statui. Daca deranjez pe cineva ar fi bine sa ma sune personal. Pentru mine acest blog este mai mult o joaca ca pe el se uita numai colegii mei de la fotbal si familia. Nu sunt suparat pe nimeni si cu cine am vorbit si ce mi-a spus am fost bucuros sa primesc un sfat din partea cuiva care este un nume in oras si mi-a spus unele lucruri. Pentru mine este o onoare ca ma sunat. Dar eu nu am nimic de ascuns si nu am facut acest blog pentru a fi mai popular sau pentru a ma cunoaste lumea nici nu vreau acestea si nici nu fac parte din planurile mele de viitor. Sigur nu o sa scot nici o postare de pe aceste blog chiar daca mi-a fost sugerat acest lucru din cauza unei persoane care nici macar nu are curajul sa-mi spuna in fata ce are pe suflet si apeleaza la diferite persoane care sincer nu au nici o legatura cu mine si eu personal nu am nimic cu aceste persoane (este posibil ca ei sa aiba ceva cu mine) oricum ma astept dupa aceste postari sa fiu facut in toate felurile. Dar imi pun intrebarea pentru ce? Ca am avut curajul sa spun unele lucruri ADEVARATE si ca toata lumea imi spune ca razboiul cu presa nu-l castiga nimeni? Eu nu am razboi cu nimeni si nici nu vreau lucrul asta pentru ca nu am nimic cu nimeni. Si razboi pentru ce? Doar sa aparam niste oameni si sa dam in altii care spun lucruri adevarate dar care nu ar trebui spune? Ganditi-va doar ca eu nu fac altceva decat sa scriu gandurile mele si pentru acest lucru sa urmeze sa fiu atacat? Si daca sunt la Calarasi, la Botosani sau la Insuratei eu tot o sa scriu pe acest blog pentru ca este al meu si eu decid ce scriu pe el si ce nu. Deranjez anumiti oameni din Calarasi? Dar oare cati alti au deranjat si au plecat si s-au intors si nu le-a spus nimeni nimic asa ca o sa-i dau bataie si o sa scriu daca vreau despre oricine si orice.
Sunt liber sa spun ce vreau si de cine vreau daca nu va convine contactati-mi avocatul (daca vreti va dau adresa de mess). Nu sunt Tolontan sau Ionitoaia sau Capatos dar pot sa fac ce vreau la mine pe blog. Asa ca tovarasul Nicolae Ceausescu sa stea linistit ca spiritul si mentalitatea lui se resimte si acum ( acum am simtit eu) si PCR s-a extins la toate nivelele.
Multumesc Catalin Nitu pentru reclama pe care o face pe blogul lui pentru mine (sunt dator vandut) si mai multumesc unor colegi( Tarta Flaviu, Magearu Stefan Sorin) care de asemenea au blogul meu afisat la mess lor.
PS: Persoanele care sunt deranjate de postarile mele SUNATI VOI si nu mai angajati avocati pe criza aceasta chiar daca ii platiti in rate sau in alte moduri!!!!
VA PUPA STEFAN :))))!!!!!!!!!!