S-A DECIS: DEZASTRU SI FOARTE PROBABIL DEZASTRU


ora 8 :45 ma indrept spre Constanta dar nu pentru o intalnire cu academia lui gicanul( care l-a sunat PERSONAL pe domnul Petrescu pentru amicalul de luni cu Viitorul, cred ca l-a sunat cu secret :)) de pe fix) ci pentru examenul in drept maritim ( ai grija base cu flacara nu a lu statica potcovarul ci la aia violeta) al sotiei mele. Eram in masina si cu finu magearu si il sun pe capitanul nostru mirel condei care urma sa participe la sumitul harciogilor( fara mandel care probabil era dupa eclere) sa ma tina la curent cu noutatile care se prevedeau. Trec orele si suna telefonul fiind apelat de condei, trag aer in piept si raspund. Concluzia conversatie era simplificata la un singur cuvant: APOCALIPSA. Va intrebati de ce? Simplu cum va imaginati tara condusa de Potarca? sau de Vanghelie? Cum va imaginati majestatea sa domnul Sima sa conduca A.F.C. Dunarea Calarasi 2005? Nu va chinuiti sa va imaginati pentru ca este echivalentul lui nea Gigi Becali presedinte in U.S.A. Am mai auzit ca s-a nominalizat singur si ca nu a avut contracandidat la presedentie marelui club si totusi lupta a fost stransa pana la ultima urna:). Edilul orasului a venit insotit de ganduri marete si a pus botul la vrajeala "in 3 ani liga I " :))), probabil liga I in insulele pogo pogo. Vestea cea buna e ca luam bani pana miercuri si ii baga direct pe card :)))) ultima fitza la Calarasi ( comisionul cardului il plateste nea Costel Bogdan).
Antrenamentul a fost greu (ma doare piciorul si am facut alergare usoara) dar baietii i-au facut fata cu brio doar avem un retur greu.

PS: GRIPA BUDENSTINA S-A INTALAT IN CURTEA NOASTRA!!!! PENTRU EVIATREA IMBOLNAVIRII NU INTRATI IN CONTACT DIRECT SAU EVITATI ORICE SCHIMB DE IDEI SI GANDURI. daca apar manifestari neplacute adresati-va primarului si domnului primar!!!!

1 comentarii:

Ispas spunea...

da mha..dar dece nu spui si de alea 3 loganuri ?....ce naiba
noi cu ce mai plecam la meciuri :)))

Trimiteți un comentariu