NELU FARIN "START", VIRGIL BOGATU "GAME OVER"

poza de colectie - vrabia malai viseaza-
Astazi s-au luat decizii una mai buna ca cealalta in cadrul "pranzul cel de taina" al harciogilor cu buzunare alungite. Deci deciziile au fost:

1) Nelu Farin - Vicepresedinte in cadrul clubului - cea mai buna miscare si un om de care fotbalul calarasean avea nevoie. Este perfect si este una dintre cele mai bune decizii!!!

2) Paun Marius - antrenor juniori republicani - o alegere foarte buna avand in vedere experienta lui si faptul ca a crescut in cadrul clubului si a venit momentul ca fostii jucatori calaraseni sa ajute clubul prin experieta lor mai ales ca Marius Paun a terminat si scoala de antrenori PE BUNE nu ca altii mai intunecati :))

Stadionul Municipal infloreste incepand de astazi pentru ca VIRGIL BOGATU s-a despartit de Dunarea Calarasi - echipa care i-a dat foarte multe si el i-a dat ca antrenor mai putin cu mult fata de nimic. Este un moment de urcus in cariera lui a semnat cu echipa Dalga nu stiu cum cu care este calificat in EUROPA LEAGUE in grupa a V-a a Ligii domnului Cataros. Norul negru s-a despartit de noi dar nu uitati ca iese pe usa dar intra pe ........ horn negru ajungand(sau fiind). Dar vinerea va fi prezent in tribune (sau la hotelul adversarilor Ex Callatis Mangalia si le spune cum jucam - acum cativa ani in urma) si va incuraja cu foc echipa ADVERSA!!!!!!

Concluzia zilei de astazi este urmatoarea: AM SCAPAT DE DRACU (negru) SI AM DAT PESTE TASU ( gripa budenstina) !!!!! unde nu este cap vai de noi fotbalistii!!!!!


Imi cer scuze pt articolul de ieri unde am folosit numele jucatorului Cosmin Onofrei fara aprobarea scrisa din partea lui. Domnule Cosmin Onofrei sti cum este prima nu-i ca a doua si a doua nu-i ca prima cum spunea tatal tau (vitreg -adica cenusa V) asa ca ......:))))), si mai am sa-ti spun ca de RAIE MAI SCAPI DAR DE CENUSA "V" NICI LA DALGA NU SCPAI!!!!!!

2 comentarii:

Cristi Ivanciu spunea...

Ce rau esti ma Mircea :))

Ispas spunea...

ahahahah...asa zici tu acum, dar ieri alaltaieri te plimbai cu sania(sti tu la ce ma refer) :)))

Trimiteți un comentariu