VAI DE MAMA NOASTRA :)))

Astazi ca de obicei la 10:30 prezenta la lucru, normal la 10 eram la stadion la o cafea cu condei si onofrei si finu magearu, cand am vazut o prezenta stranie :). O prezenta care se tot baga in seama de 2-3 ani cred fara sanse momentan si for ever :)). A inceput antrenamentul foarte greu astazi 5 serii a cate 2 ture de 700 de m intr-un ritm sustinut JALE dar ce sa faci cand semnezi statul de plata ( nici nu mai stim sa mai semnam) si cand ridici sute si sute de mii ( de intrebari referitor la banii nostri) de banuti de 1 leu e bine nu? Dar sa revin, in timpul alergarii prezenta stranie se tot fastacea pe acolo fara nici un folos sau poate ca da, vecin cu vasilica de suferinta la lopetica la dat zapezica :)) si se tot intuneca afara pana la un moment dat cand probabil alungat de spiritele bune ale "tovarasilor" din incinta stadionului se risipi lasand un aer greu de respirat ( si de inghitit :) sigur) si iata ca revenim la viata si nu mai suntem cu ochii pe intunericul care racaie pe la porti sau scaune mai inalte.
CONCLUZIA: Intunericul nu ne-a placut, nu ne place si nu ne va placea nicodata asa ca LASA-NE, LASA-NE!!!
Inchei prin a va spune ca in timp ce faceam incalzire a trecut pe langa noi o bunica impreuna cu nepotul sau pe sanie,iar bunica ii spunea uite fotbalistii asa o sa fi si tu cand o sa fi mare iar sfatul nostru in cor a fost: decat aici la fotbal sa dea dumnezeu sa ajunca inginer, daca totusi vrea fotbalist sa-l duceti departe de involburata Borcea :))
PS: Cataline nu ne aude nimeni dar cand voi afla vei fi primul care o sa dai vestea pe blogul tau binenteles dupa ce va aparea pe blogul meu :))) o seara minunata!!!!!

2 comentarii:

Sport Calarasean spunea...

Ce smecher esti... Da ce maaaa, la voi acolo e Real Madrid? Mai dai o bere, asa ca m-ai bagat in priza. Si vezi ca berile se cam aduna si o sa dai tot salar' pe bautura:)) Ha-Ha!

Unknown spunea...

pacat...lasa ca ne mai intalnim noi !(asa se tine ritmul la alergari ?)
Dar lasa ca are cine sa te alerge si pe tine.

Trimiteți un comentariu