DUNAREA CALARASI - VIITORUL CHIRNOGI 1-2


Am vorbit cu baietii la telefon si mi-au spus ca au jucat cu divizonara C Viitorul Chirnogi si au pierdut cu 1-2, insa au jucat pe un teren impracticabil din cauza zapezii. Nu conteaza prea mult scorul in meciurile de verificare, conteaza mai mult sa iti faci antrenamentul si sa inchegi o echipa pentru retur. Sunt sigur ca domnul Petrescu va gasi formatia perfecta la startul returului si in primele 3 atape va castiga cel putin 9 puncte. Dunarea a aliniat urmatoarea formatie: Bogdan-Bidireanu,Silva,Draganescu,Petre E.-Condei, Magearu,Petre V, Ispas-Gheo,Serban. Pe parcursul jocului intrand majoritatea jucatorilor din lot. Pentru Dunarea a marcat Cosmin Onofrei, deschizand scorul dar pana la pauza Viitorul a egalat. Pacat ca la noi si amicalele se joaca pe prima asa ca in partida cu Chirnogi nu a fost sa fie!!!!

In alta ordine de idei aici la Dinamo se intampla ceva bizar. Toata saptamana am avut antrenamente numai cu mingea, ieri trebuia sa jucam cu Targoviste la Izvorani dar din cauza ca pe terenul sintetic de acolo apa depasea 25 de cm ne-am intors si am jucat un fotbal pe un sintetic intr-un balon 4 echipe. Astazi tot cu mingea am lucrat, atacantii si mijlocasii intr-o parte iar fundasii in alta parte, la intensitate mare si a durat antrenamentul 80 de minute. Maine avem un meci de verificare in comapania echipei din Buftea dupa care avem liber pana luni dimineata cand este programata viza medicala.

PS: Sa aveti parte de o zi a indragostitilor asa cum va doriti, sa fiti iubiti si sa iubiti!! Daca dai iubire mai mult decat primesti, daca dai afectiune mai mult decat primesti, daca oferi dragoste mai mult decat primesti, atunci inseamna ca intradevar iubesti!!!! IUBITI-VA MULT SI VA PUPA STEFAN!!!!!!

2 comentarii:

Expresul de Buftea spunea...

salut
unde si la ce ora jucati cu buftea?

Mircea Stefan spunea...

la ora 11 pe sintetic la dinamo

Trimiteți un comentariu