VIZA MEDICALA!!!!!!




La 6:30 trezirea,offff, si la 7:00 la autocar cu ochii jumatate inchisi ne-am urcat 18 jucatori si am plecat spre Lia Manoliu, unde este Institutul de Medicina Sportiva. Binenteles ca am ajuns acolo chiar si inaintea cadrelor medicale si am stat in jur de 1 ora tolaniti pe canapele. Dar nu eram primi pentru ca inaintea noastra erau cativa ziaristi si fotoreporteri. Pe la 8 asa se invioreza atmosfera si incepe agitatia. Motivul? A sosit la viza medicala Pepe Moreno (Steaua), si cam tot de atunci a inceput si calvarul pentru noi. Ne-am luat fisele individuale si am inceput sa strabatem cele 20 de cabinete pe unde trebuia sa trecem obligatoriu. Am inceput cu analize de laborator, ortopedie, ORL, si am continuat asa pana la ultimele doua cabinete unde am stat 3 ore, cardiologie si proba sportiva. De ce am asteptat atat? Simplu. Pentru ca am avut ghinion si eu si inca 6 colegii pentru ca inaintea noastra (desi noi eram primii dar dehhh) au intrat pe rand Pepe Moreno inca un cipriot, Parpas tot de la Steaua, apoi au venit si fratii Karamyan si bineteles ca alaturi de noi 3 ore a stat si Ovidiu Herea ca deh Steaua e Steaua. Si sincer cand a spus doctorul lor ca este de la Steaua si a venit cu fotbalistii au avut prioritate chiar si in fata Rapidului (2 jucatori), Dinamo ( 2 jucatori+18 jucatori Dinamo II), si uite asa s-a facut ora 14:00.Cel mai greu a fost la proba sportiva care consta in a pedala pe bicicleta timp de 6 minute cu un rimt constant dar destul de sustinut, apoi o pauza de investigatii de 2 minute si proba de foc: 45 de secunde de pedalare cat poti de tare dar si greutatea crestea odata cu scaderea timpului si ajungi la 20 de secunde la greutate maxima si pareau interminabile acele secunde dar pana la urama l-am trecut. Binenteles ca nu am mancat nimic pana la ora aceea si de la 14:30 am avut antrenament si nu ne-a asteptat nici autocarul si nici cu masinile personale nu am venit asa ca dupa atata timp de stat in piciore si dupa proba sportiva am plecat 1 km pe jos catre statia de metroul de la Piata Munci. Am ajuns la stadion pe la 14:15 si la si jumatate am inceput antrenamentul
La antrenament am facut o incalzire de 15 minute apoi 2 serii de alergari 4/4 (sprint) de 70 de metrii cu pauza de 15 secunde intre ele timp de 8 minute. Apoi am facut o posesia si am incheiat fara sa mai jucam miuta deoarece ieseau la antrenament cei de la echipa mare si nu mai puteau sa astepte sa terminam noi antrenamentul.


PS: Nu au asa figuri fotbalistii din Liga I si aici vorbim de Karamyan, Pepe sau Herea , ultimul fiind cel mai de treaba, insa iti dai seama de la 1 km ca sunt fotbalisti!!!!!

1 comentarii:

mihnea spunea...

Pe jos si nemancati - e bine ... Macar e placut drumul de la stadionul National pana la metrou - nu iarna cu jegul si mizeria de pe strazi. Vara e chiar frumos.

Trimiteți un comentariu