ACS BERCENI - DUNAREA CALARASI 3-0


Am fost la meciul Dunarii si pot spune ca scorul nu arata diferenta dintre cele doua echipe, trebuia sa se termine egal acest meci. Dunarea a controlat in mare parte prima repriza si a avut ocazii de gol prin Serban ( min. 12,26,35) si prin Balan (min. 8,18) insa cea care a deschis scorul a fost echipa gazda, prima oara dintr-un penalty acordat usor la o impingere a lui Tarta, iar al doilea gol pe o greseala colectiva in aparare si a portarului Dezmirdean. Si astfel la pauza scorul a fost 2-0 pentru Berceni. A doua repriza a inceput pe un fond de dominare al liderului dar si pe un teren acoperit de zapada. Nu a mai fost ocazii de gol pentru nici o echipa doar Berceniul a mai punctat o data si a stabilit scorul final de 3-0.

DUNAREA: Dezmirdean - ISPAS, Silva, Bidirean, Tarta - Mihaita(Oprea, Draganescu), CONDEI, Ciobai(Preda), Serban - BALAN(Farin).

PS: DUNAREA A JUCAT BINE IN MARE PARTE A JOCULUI SI A LASAT O IMPRESIE BUNA CEL PUTIN DIN PUNCT DE VEDERE TACTIC FIIND FOARTE BINE ASEZATA IN TEREN DE PETRESCU INSA SI CU UN ARBITRAJ DE PARTEA LOR BERCENIUL S-A IMPUS!!!!!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu