S-A AMANAT ETAPA IN LIGA A II-A SI LIGA A III-A !!!!!!!!

Am uitat sa jucam dar asta este decizia si ne supunem :))   
Sambata nu o sa mai jucam contra celor de la Buzau si acelasi lucru se intampla si cu Dunarea care nu o sa-i mai bata saptamana asta pe oparitii de la Gaiesti.... nu prea e bine ca s-a amanat dar ce sa faci cu vremea asta. De dimineata nici nu stiam unde este masina la fel ca in reclama.....dar lipseau prietenii :))) si nici alarma nu se vedea..... si de facut antrenament nu am facut ca nu aveam unde am facut doar recuperare si cam atat.
 Mai avem antrenamente maine si sambata cred ca un joc amical si apoi acasa..... unde se anunta doua zile grele :))) din mai multe puncte de vedere..... si de luni o luam de la capat :((( sper sa fie frumoasa vremea si sa nu se  mai amane nimic.
  PS: SI NOI SI DUNAREA AM PIERDUT CATE 3 PUNCTE SAPTAMANA ASTA CA NU AM JUCAT SAU CINE STIE......ORICUM SUNTEM PE VAL.....!!!!!

4 comentarii:

cristina spunea...

cat timp cauti pozele astea super? mai scrie si altceva despre tine. de ce 2 zile grele?

Mircea Stefan spunea...

2 zile grele pentru ca..... ma duc acasa si o sa fiu langa familie si o sa iesim in oras si o sa ne distram.... impreuna cu prietenii :)).cam ce sa scriu despre mine?

cristina spunea...

cum te simti la dinamo? ti-ai facut prieteni si altele

Mircea Stefan spunea...

iti imaginezi ca la inceput mi-a fost greu avand in vedere ca nu cunosteam pe nimeni dar sunt baieti ok si acum ma inteleg bine cu majoritatea, dar ca peste tot sunt si perversi dar nu am treaba prea multa asa, un coleg chiar a fost weekend asta la mine la calarasi deci eu zic ca este cat de cat bine......

Trimiteți un comentariu