DUNAREA - COPACENI si DINAMO II - DACIA MIOVENI


Maine de la ora 11:00 avem meci cu Dacia Mioveni, echipa care vine dupa un stagiu de pregatire in Macedonia unde a avut 4 meciuri de verificare si le-a castigat pe toate in ultimul invingand chiar locul I din prima liga din Macedonia cu scorul de 4-1, iar de la ora 12 Dunarea joaca la Calarasi contra celor de la Copaceni. Noi venim dupa o infrangere cu Buftea 0-2, iar Dunarea tot dupa o infrangere dar in fata liderului, liga II seria I, Branesti 0-7, insa sunt doar meciuri de verificare si rezultatele nu sunt prea concludente.

Astazi am facut antrenament de la ora 12, pentru ca de dimineata a avut echipa mare, pe terenul sintetic care este intr-o stare perfecta, si a fost destul de solicitant. Iar am fost in jur de 30 :)) a venit si Predescu, a venit si Izvoreanu, care s-a mai pregatit cu noi si la Saftica, si a mai venit un Traore din Coasta de Fildes, pe toti ii cheama Traore sau Kone, si binenteles ca joaca atacant. Nu suntem multi atacanti doar 7 dar e bine ca este concurenta :)).

PS: Daca ai studii si functii nu inseamna ca esti o persoana corecta. Pacat ca cine trebuie nu este apreciat, cand esti bun e bine cand e de rasplata e groasa. Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac!!!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

salut

scrie si tu lotul lui Dinamo 2 daca se poate pe blogul tau.
Multumesc mult

Mircea Stefan spunea...

lotul lui dinamo II
Oprea, Danciulescu, Botea, Fodor, Ionita, Marcu, Valcu, Stefan, Dumitrescu, Ferdin, Dragalina, Stan, Todea, Sandu, Albert, Marmaneanu, Neagu, Nemtescu, Rentea

Anonim spunea...

multumesc mult

Trimiteți un comentariu